طراحی سایت

وردپرس و طراحی سایت با وردپرس

آیا به دنبال ساخت یک وب سایت هستید؟ راه‌اندازی یک وب‌سایت می‌تواند یک فکر وحشتناک باشد، مخصوصاً وقتی که اهل فن نیستید. نگران نباش، تو تنها نیستی. در موضوع وردپرس وطراحی سایت با وردپرس ما به شما کمک می کنیم.

این راهنما برای کاربران در تمام سنین و سطوح مهارت مفید است. با این حال، اگر به کمک نیاز دارید، می توانید با تیم متخصص ما تماس بگیرید تا به شما در طراحی وب سایت خود به صورت رایگان کمک کنند.

اگر می‌خواهید خودتان این کار را انجام دهید، لطفاً به دنبال راهنمای گام به گام ما در مورد نحوه ساخت یک وب‌سایت باشید.

مرور کلی از ابتدا تا انتهای طراحی وب سایت با وردپرس

  • نحوه یافتن و ثبت نام دامنه به صورت رایگان
  • انتخاب بهترین میزبانی وب
  • نحوه نصب وردپرس
  • نصب قالب برای تغییر طراحی سایت
  • ایجاد صفحات در وردپرسسا
  • سفارشی سازی وردپرس با افزونه ها و افزونه ها
  • منابعی برای یادگیری وردپرس و دریافت پشتیبانی

برای طراحی سایت وردپرس به چه چیزهایی نیاز دارم؟

  • نام دامنه – این نام وب سایت شما مانند google.com است
  • میزبانی وردپرس – اینجا جایی است که فایل های وب سایت شما ذخیره می شود.

هزینه یک سایت وردپرس چقدر است؟

پاسخ به این سوال واقعا بستگی به نوع وب سایتی دارد که می خواهید بسازید

ما به همه کاربران خود توصیه می کنیم که از کوچک شروع کنند و سپس با رشد کسب و کار خود، ویژگی های بیشتری را به وب سایت خود اضافه کنند. به این ترتیب در هزینه ها صرفه جویی می کنید و ضررهای احتمالی را به حداقل می رسانید و در عین حال از هزینه های بیش از حد خودداری می کنید.

همچنین به شما نشان خواهیم داد که چگونه در آینده با افزودن ویژگی های بیشتر به آن، آن را بیشتر کنید.

بهترین پلت فرم وب سایت کدام است؟

سایت سازهای زیادی وجود دارند که به شما در راه اندازی یک وب سایت کمک می کنند. توصیه می کنیم از وردپرس خود میزبان به عنوان پلت فرم وب سایت خود استفاده کنید.

وردپرس محبوب ترین پلت فرم وب سایت در جهان است. تقریباً 43٪ از تمام وب سایت های موجود در اینترنت را تامین می کند.وردپرس رایگان ، متن باز است و هزاران طرح و افزونه وب سایت از پیش ساخته شده دارد. این بسیار انعطاف پذیر است و تقریباً با هر ابزار و خدمات شخص ثالثی که در اختیار صاحبان وب سایت است کار می کند

وردپرس محبوب ترین پلت فرم وب سایت در جهان است. تقریباً 43٪ از تمام وب سایت های موجود در اینترنت را تامین می کند.وردپرس رایگان ، متن باز است و هزاران طرح و افزونه وب سایت از پیش ساخته شده دارد. این بسیار انعطاف پذیر است و تقریباً با هر ابزار و خدمات شخص ثالثی که در اختیار صاحبان وب سایت است کار می کند

ما همچنین شما را در مسیر درست راهنمایی می کنیم تا وب سایت خود را بر اساس نیازهای خود به سطح بعدی ببرید.

از ایجاد وب سایت خود لذت ببرید.

به یاد داشته باشید، اگر به کمک نیاز دارید، می توانید با ما تماس بگیرید و ما وب سایت شما را به صورت رایگان راه اندازی می کنیم.

وردپرس
سیستم مدیریت محتوا

چگونه از ابزار تست سرعت وردپرس برای بهبود وب سایت خود استفاده کنیم ؟

در زیر چند روش برای افزایش سرعت وب سایت وردپرسی شما آورده شده است.

1. یک افزونه کش وردپرس را نصب کنید

استفاده از افزونه کش عملکرد سایت وردپرس شما را به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد. یک افزونه کش فایل های ثابت را از وب سایت پویا وردپرس شما تولید می کند. هنگامی که یک فایل استاتیک تولید می شود، سرور میزبان وب شما می تواند به جای پردازش اسکریپت های PHP پویا وردپرس نسبتاً سنگین تر، آن فایل استاتیک را ارائه کند. با ارائه فایل های ثابت به بازدیدکنندگان خود، می توانید مصرف پهنای باند را کاهش دهید و در نتیجه سرعت وب سایت خود را افزایش دهید.

برای یافتن افزونه مناسب برای نیازهای خود، می توانید بهترین افزونه های کش وردپرس را بررسی کنید .

2. از یک شبکه تحویل محتوا استفاده کنید

آیا می دانستید که کاربران در مکان های جغرافیایی مختلف ممکن است زمان بارگذاری متفاوتی را در وب سایت شما تجربه کنند؟ به همین دلیل است که استفاده از شبکه تحویل محتوا (CDN) مهم است.

استفاده از CDN به شما کمک می کند تا سرعت صفحه خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهید. CDN شبکه ای از چندین سرور است که در مکان های مختلف در سراسر جهان توزیع شده است. هر زمان که شخصی از وب سایت شما بازدید می کند، CDN موقعیت جغرافیایی آن بازدید کننده را شناسایی می کند و فایل های استاتیک را از طریق سروری که نزدیک ترین به آنها است ارائه می دهد. ما از MaxCDN در تمام پروژه های خود استفاده می کنیم. بهترین از همه، این افزونه‌های ذخیره وردپرس موجود شما را برای بهبود زمان بارگذاری صفحه تکمیل می‌کند.

3. تصاویر را برای سرعت بهینه کنید

تصاویر اغلب بیشترین بایت های قابل دانلود در یک صفحه وب را تشکیل می دهند. با بهینه سازی تصاویر خود برای سرعت، می توانید زمان بارگذاری صفحه سایت خود را بهبود بخشید.

بیایید به چند روش برای بهینه سازی تصاویر در سایت خود نگاهی بیندازیم.

فشرده سازی تصاویر : ما به شدت توصیه می کنیم قبل از آپلود فایل های تصویر سنگین به طور مستقیم از تلفن یا دوربین خود، تصاویر خود را برای وب بهینه سازی کنید. همچنین می توانید از افزونه فشرده سازی تصویر در سایت خود استفاده کنید.

بارگذاری تنبل : آیا از تصاویر زیادی در یک صفحه وب استفاده می کنید؟ سپس، با بارگذاری تنبل، می توانید تصاویر را تنها زمانی بارگیری کنید که برای بازدیدکنندگان شما قابل مشاهده باشد، که به شما کمک می کند زمان بارگذاری صفحه را به میزان قابل توجهی بهبود بخشید.

4. ترکیب فایل ها برای کاهش درخواست های HTTP

با نصب افزونه های بیشتری، آنها فایل های جاوا اسکریپت و CSS خود را اضافه می کنند. هر فایل اضافی یک درخواست HTTP است.

ترکیب همه آن فایل ها در یک فایل یکی از بهترین راه ها برای کاهش درخواست HTTP و افزایش سرعت وب سایت شما است. از طرف دیگر، می‌توانید درخواست‌های HTTP را تنها با بارگیری فایل‌های CSS که برای هر صفحه کاملاً ضروری هستند، کاهش دهید. این را می توان با یک افزونه رایگان، Asset Cleanup انجام داد.

وردپرس
وردپرس، سیستم مدیریت محتوا، CMS

وردپرس چیست ؟

وردپرس (WP, WordPress.org) یک سیستم مدیریت محتوای رایگان و منبع باز (CMS) است که به زبان PHP نوشته شده و با پایگاه داده MySQL یا MariaDB جفت شده است. ویژگی‌ها شامل معماری پلاگین و سیستم قالب است که در وردپرس به عنوان تم نامیده می‌شود. وردپرس در ابتدا به عنوان یک سیستم انتشار وبلاگ ایجاد شد اما برای پشتیبانی از انواع محتوای وب دیگر از جمله لیست های پستی سنتی تر و انجمن ها، گالری های رسانه ها، سایت های عضویت، سیستم های مدیریت یادگیری (LMS) و فروشگاه های آنلاین تکامل یافته است. یکی از محبوب‌ترین راه‌حل‌های سیستم مدیریت محتوا در حال استفاده، وردپرس است که توسط 42.8 درصد از 10 میلیون وب‌سایت برتر تا اکتبر 2021 استفاده می‌شود.[ برای عملکرد، وردپرس باید بر روی یک وب سرور، یا بخشی از یک سرویس میزبانی اینترنتی مانند WordPress.com یا رایانه ای که بسته نرم افزاری WordPress.org را اجرا می کند، نصب شود تا بتواند به تنهایی به عنوان میزبان شبکه عمل کند

نتیجه گیری کلی

با توجه به مطالب گفته شده در بالا، وردپرس هم رایگان است وهم قیمتی ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *