طراحی سایت

سایت چیست ؟

آیا می دانید منظور از سایت چیست ؟

طراحی سایت و سایت چیست

تا به حال کلماتی مانند وبگاه، تارگاه، تارنما، سایت و یا همان سایت به گوشتان خورده است ؟

سایت چیست ؟ سایت ها در اینترنت به جایی گفته می‌شوند که یک صفحه یا چند صفحه در خود جا داده اند. در هر یک از صفحات نیز مطالب و اطلاعات مختلفی مانند متن، عکس، فیلم، فایل های صوتی و… وجود دارد. هر سایتی در دنیای اینترنت، دارای یک آدرس یا URL است که از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است.

سایت‌ها نیز به مانند ما انسان‌ها دارای اسمی منحصر به فرد هستند که در دنیای اینترنت به آن‌ها دامنه یا دامین گفته می‌شود. هر سایتی دارای یک دامین و یک شماره شناسایی منحصر بفردیا IP می‌باشد تا از باقی صفحات متمایز شود. همچنین پس از هر دامنه‌ی منحصر به فرد، آدرس سایت دارای یک پسوند می‌باشد که با آن به اتمام می‌رسد. در ایران رایج‌ترین این پسوندها com، ir، org و… می‌باشند.

هر یک از برگه های وب سایت ها توسط طراحان سایت، طراحی شده و در فضایی که هاست می نامند، آپلود شده و بارگذاری می شود و کاربران اینترنت با نوشتن نام سایت در قسمت آدرس بار مرورگر خود آن برگه ها را فراخوانی می کنند و مشاهده می کنند. البته طراحی سایت و تنظیم آدرس سایت یا دامنه با هاست یا میزبانی وب سایت مقوله دیگری است که یک طراح باید با این موارد آشنایی کامل داشته باشد. اگر به طراحی سایت علاقمند هستید می توانید دوره آموزش طراحی سایت مجموعه آلسن وب را تهیه کرده و در کنار اساتید و مشاوران ما بطور کامل این مهارت را کسب کنید.

اطلاعاتی که باید بدانید تا بتوانید طراحی سایت انجام دهید :

یک طراح سایت باید کمی با نرم افزارهای طراحی و گرافیک آشنایی داشته باشد تا بتواند قالب سایت خود را در نرم افزارهایی مانند فتوشاپ و … طراحی کند. سپس با کد نویسی این قالب، سایت را قابل مشاهده و خواندن توسط مرورگرها می کند و در خاتمه با برنامه نویسی سایت را از حالت استاتیک یا ایستا به سایت داینامیک یا پویا تبدیل می کند و در هاست مورد نظر بارگذاری می نماید.

صفحه اصلی ( یا به زبان ساده “خانه یا صفحه اصلی ) نشان دهنده صفحه اصلی خود سایت است. اغلب، صفحه اصلی نوعی « هاب یا مرکز» است که از آن می توان به تمام صفحات دیگر دسترسی داشت. یک صفحه وب داخلی که چندین صفحه دیگر در یک ساختار منسجم ( مانند یک دسته خاص از موضوعات ) به آن پیوند داده شده اند، که نوعی «صفحه والد» نامیده می شود.

هر صفحه یک سند HTML منفرد است و همه آنها از طریق هایپرلینک ( پیوند ) به هم متصل می شوند که می توانند برای سهولت استفاده در یک نوار ناوبری یا منوسایت ترکیب شوند.

منو در هر صفحه به جای صفحه اصلی نمایش داده می شود و به کاربر اجازه می دهد تا به سرعت در ساختار وب سایت اصلی حرکت کند.

یکی دیگر از بخش‌های مهم بیشتر وب‌سایت‌ها، پاورقی ( فوتر سایت ) است که بخش تکراری دیگری است که در پایین هر صفحه یافت می‌شود. معمولاً فوتر حاوی پیوندهای خارجی است که به وب‌سایت‌های مشابه و سایر منابع خارجی اشاره می‌کنند، همراه با سایر اطلاعات حیاتی مانند سلب مسئولیت، پیوندهایی به شرایط خدمات، خط‌مشی حفظ حریم خصوصی و صفحات تماس با ما، و همچنین آدرس فیزیکی شرکت صاحب سایت است.

وب‌سایت‌ها بر روی سرورها میزبانی می‌شوند و برای بازدید از مرورگر وب مانند کروم، فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر (چه دررایانه یا دستگاه تلفن همراه) نیاز دارند.

با وارد کردن آدرس URL یا جستجوی آن در موتورهای جستجو مانند گوگل یا بینگ می توان مستقیماً به یک وب سایت دسترسی داشت.

این را بخاطر بسپارید که نام سایت ها با نام 3w یا www آغاز می شوند. مانند : www.alsanweb.con

چه کسی وب سایت هایی را در اینترنت ایجاد می کند؟

هر کسب و کار، دولت، سازمان یا هر شخصی می تواند یک سایت در اینترنت ایجاد کند. امروزه اینترنت از میلیاردها سایت تشکیل شده است که توسط میلیاردها نفر مختلف ایجاد شده است. حتی می توانید یک سایت یا وبلاگ در اینترنت ایجاد کنید. برای شروع ایجاد سایت و طراحی کلیک کنید.

دامنه چیست ؟ همه چیز درباره دامنه

نتیجه گیری

در این مقاله سعی کردیم به سوالات « سایت چیست » و « مهارت طراحی سایت » به زبان ساده و خیلی عامیانه پاسخ دهیم. امیدوارم کمی با این عناوین آشنایی پیدا کرده باشید و در صورت نیاز به اطلاعات اضافی به مطالب آموزشی رایگان دیگرسایت مراجعه بفرماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *