سئو سایت

الگوریتم رنک برین گوگل

الگوریتم رنک برین گوگل(RankBrain) چیست؟ یک الگوریتم موتور جستجو مبتنی بر یادگیری ماشین است که استفاده از آن توسط گوگل در 26 اکتبر 2015 تایید شد. این الگوریتم به گوگل کمک می کند تا نتایج جستجو را پردازش کند و نتایج جستجوی مرتبط تری را برای کاربران ارائه دهد.

سئو گوگل (سئوسایت) مهارتی است که برای مدت طولانی مورد تقاضا بوده است. شرکت ها و آژانس ها بیشتر و بیشتر پول سرمایه گذاری می کنند تا مرتبط بمانند. سئو پتانسیل تجاری بسیار زیادی دارد، به خصوص وقتی در نظر بگیرید که 75 درصد از کاربران حتی صفحه دوم نتایج جستجو را هم مرور نمی کنند.

برای هر کسب و کاری ضروری است که در صفحه اول و ترجیحاً در بالای صفحه ظاهر شود تا به سادگی پیدا شود و شانسی برای سودهای بالقوه داشته باشد.

با این حال، برای هر چیزی که در بیرون زیبا و شگفت انگیز است، ماشین آلات پیچیده ای در زیر آن کار می کند. بیایید از منظر یک فرد معمولی که در گوگل جستجو می کند به آن نگاه کنیم. آیا تا به حال به این فکر کرده اید که وقتی چیزی را در گوگل جستجو می کنید چه اتفاقی می افتد؟

ماشین آلات پیچیده ای شروع به کار می کند و شروع به جستجو برای نتایجی می کند که برای شما ارزش بیشتری دارند. این ماشین توسط الگوریتم هایی هدایت می شود که دو مورد از مهمترین آنها الگوریتم مرغ مگس خوار(HummingBird ) و الگوریتم رنک برین(RankBrain) هستند.

همچنین موارد زیر را مطالعه کنید:

الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل چگونه کار می کند؟

وقتی چیزی را در گوگل جستجو می‌کنید، الگوریتمی در قسمت پشتیبان عبارت جستجوی شما را می‌خواند و سعی می‌کند چیزی را که به دنبال آن هستید، بفهمد. مرغ مگس خوار امروز این کار را انجام می دهد.

الگوریتم مرغ مگس خوار به دلیل ماهیت محاوره ای با الگوریتم های گذشته متفاوت است.این الگوریتم با درخواست جستجوی شما روبرو می شود، کل پرس و جو را می خواند و سعی می کند آن را به عنوان یک جمله کامل معنا کند. این معمولاً به عنوان جستجوی معنایی نامیده می شود، برخلاف رویکرد قبلی که سعی در معنا بخشیدن به بخش های جداگانه جستجوی جستجو داشت.البته علاوه بر این الگوریتم، الگوریتم های زیادی به روزرسانی شده اند که اگر علاقمند به مطالعشون هستین کلیک کنید: الگوریتم گورخر،کبوتر،پنگوئن،پاندا و….

الگوریتم رنک برین(RankBrain) چیست؟

این الگوریتم برای بهبود نتایج جستجو برای جستارهای طولانی مدت مبهم یا ضعیف و جستارهای جدید که گوگل قبلاً هرگز ندیده است، طراحی شده است.

گرگ کورادو، دانشمند تحقیقاتی ارشد در گوگل، اولین کسی بود که در اکتبر 2015 در مصاحبه ای با بلومبرگ وجود برنامه RankBrain را فاش کرد.

الگوریتم رنک برین از هوش مصنوعی استفاده می کند تا مقادیر زیادی از زبان نوشتاری را در موجودیت های ریاضی به نام بردار که رایانه می تواند درک کند، جاسازی کند و اگر کلمه یا عبارتی را ببیند که با آن آشنا نیست، دستگاه می‌تواند حدس بزند که چه کلمات یا عباراتی ممکن است معنی مشابهی داشته باشند و نتیجه را بر اساس آن فیلتر کند، و آن را در رسیدگی به سؤالات جستجویی که قبلاً دیده نشده‌اند مؤثرتر می‌کند.

بر اساس یادگیری ماشینی، این الگوریتم تقلید قابل توجهی از توانایی شناختی انسان است. نمایه‌های کاربر را ایجاد و تجزیه و تحلیل می‌کند تا بفهمد چه نوع محتوایی برای کاربر مرتبط‌تر است. موارد زیر برخی از جنبه های الگوریتم رنک برین است که ممکن است علاقه مند به یادگیری بیشتر در مورد آنها باشید.

یادگیری ماشینی چیست؟

یکی از عمیق ترین کاربردهای هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی شامل توانمندسازی ماشین برای تجزیه و تحلیل الگوها و نتایج است به طوری که بتواند به خود بیاموزد که وظایف خاصی را به طور موثرتر انجام دهد. این الگوریتم با داده‌های جدید و جست‌وجوها سخت‌تر کار می‌کند و در این فرآیند هوشمندتر می‌شود و نیاز به مداخله انسانی را از بین می‌برد.

الگوریتم رنک برین(RankBrain) چگونه کار می کند؟

الگوریتم رنک برین الگوهای جستجو، مکان، تاریخچه و نحوه تعامل شما با نتایج جستجوهای جستجو را تجزیه و تحلیل می کند. سپس از این نمایه سازی استفاده می کند تا تشخیص دهد که هر کاربر هنگام تایپ یک عبارت جستجو به دنبال چه چیزی است. سعی می کند نتایج را بر اساس ارتباط با کاربر مرتب کند.

الگوریتم رنک برین
الگوریتم رنک برین گوگل

الگوریتم رنک برین (RankBrain )به عنوان یک برنامه یادگیری ماشینی با انجام سه مرحله ضروری به صورت آفلاین، خود را بهبود می بخشد:

  • داده های تاریخی پردازش شده برای درک چگونگی پیش بینی بهتر استفاده می شود.
  • پیش‌بینی‌های حاصل از این آزمایش توسط الگوریتم رنک برین(RankBrain) برای بررسی ارتباط مورد آزمایش قرار می‌گیرد.
  • اگر پیش‌بینی‌ها قابل توجه و دقیق باشند، الگوریتم رنک برین(RankBrain)خود را به‌صورت آنلاین با تغییرات مورد نیاز به‌روزرسانی می‌کند تا در مرتب‌سازی نتایج کارآمدتر شود.

الگوریتم رنک برین(Rankbrain) والگوریتم مرغ مگس خوار(Hummingbird)

الگوریتم رنک برین یک پایگاه دانش گسترده با پروفایل کاربران ایجاد می کند. معنی و هدف جستجوهای جستجو را برای کاربر تجزیه و تحلیل می کند و سپس از درک خود برای مرتب کردن نتایج جستجوی معنایی مرغ مگس خوار استفاده می کند تا مرتبط ترین محتوا را ارائه دهد.

مزایای الگوریتم رنک برین گوگل چیست؟

الگوریتم رنک برین(Rankbrain ) احتمالاً در چندین زمینه پیشرفت های قابل توجهی به همراه داشته است:

  1. تحمل بهبود یافته در برابر کلمات کلیدی پیچیده طولانی – کاربرانی که جستجوهای غیرمعمول و پیچیده را جستجو می کنند احتمالاً نتایج جستجوی رضایت بخشی را سریعتر می یابند (بدون نیاز به اجرای پرس و جوهای متوالی).
  2. توانایی بهتر برای مدیریت جستجوهای صوتی – فناوری‌های جستجوی صوتی مانند سیری، گوگل ناو و کورتانا باید به لطف آن نتایج دقیق‌تری ارائه دهند.

گوگل رسماً اذعان کرده است که از 200 عامل یا سیگنال برای تصمیم گیری در مورد ارتباط یک نتیجه برای کاربر استفاده می کند. الگوریتم رنک برین(RankBrain) از بین 200 سیگنال در رتبه سوم قرار دارد.

گوگل تخمین زده است که روزانه حدود 3 میلیارد جستار جستجو می شود که 15 درصد از آنها قبلاً دیده نشده است. این الگوریتم به طور فعال در پردازش این موارد کمک می کند.

چگونه الگوریتم رنک برین گوگل بر روش سئوی ما تأثیر می گذارد

الگوریتم رنک برین(RankBrain) در مقایسه با الگوریتم های قبلی نتایج اثبات شده ای را برای اثربخشی نشان داده است. تا کنون، مهم ترین پیروزی آن خواندن و درک آنچه برای یک کاربر مرتبط تر و مفیدتر است بوده است. این دقیقاً همان جایی است که اکنون باید تمرکز استراتژی های سئو باشد.

نیاز زمان این است که سئو ارزش و مخاطب محور شود. روی آنچه کاربر در مورد محتوای شما فکر می کند تمرکز کنید. اگر محتوای شما چیزی است که کاربر بیشتر با آن تعامل دارد و اگر ارزشی را که به دنبال آن است را برای او فراهم کند، فرمول برنده را دریافت کرده اید.  ساده است.

الگوریتم برت(BERT) در مقابل الگوریتم رنک برین(Rank‌Brain)

الگوریتم برت به‌روزرسانی بزرگ بعدی گوگل بود که از زمان الگوریتم رنک برین(RankBrain) در اکتبر 2019 راه‌اندازی شد. الگوریتم برت(BERT) مخفف Bidirectional Encoder Representations from Transformers است و این تکنیک مبتنی بر شبکه عصبی گوگل برای پیش‌آموزش پردازش زبان طبیعی (NLP) است. این دو الگوریتم هدف مشترکی برای درک بهتر هدف پشت پرس و جو و ارائه نتایج جستجوی بهتر بر اساس آن هدف دارند.

Rankbrain هم به پرس و جوهای کاربران و هم به محتوای صفحات وب نگاه می کند تا پرس و جوهای جستجو را تفسیر کند و با یافتن پرس و جوهای مشابهی که قبلاً عملکرد خوبی داشتند حدس می زند، بنابراین صفحه حاصل ممکن است حتی شامل عبارت دقیقی نباشد که برای جستجو استفاده شده است.

الگوریتم برت گوگل را قادر می‌سازد تا زبان طبیعی را بهتر درک کند : مانند: متون طولانی‌تر، پرسش‌های محاوره‌ای، تفاوت‌های ظریف در بافت کلمات، و ارتباط بین کلمات. درواقع آنها الگوریتم‌های مکمل هستند و می‌توانند به صورت جداگانه یا ترکیبی برای بهترین تفسیر عبارت پرس و جو استفاده شوند.

چگونه برای الگوریتم رنک برین(RankBrain) بهینه سازی کنیم؟

پاسخ نیز ساده است: ارائه ارزش به کاربران. بیایید به چند روش برای رسیدن به این هدف نگاه کنیم:

کلید واژه ها

از کلمات کلیدی که عجیب و غیر طبیعی به نظر می رسند استفاده نکنید. تمرکز خود را به ساخت مجموعه ای از کلمات کلیدی طبیعی معطوف کنید. طبق معمول، مدل‌های بلند ماهیت محاوره‌ای بیشتری دارند و معمولاً توسط مرغ مگس خوار و (رنک برین) آسان‌تر می‌شوند. سعی کنید تغییراتی از چنین کلمات کلیدی ایجاد کنید و از کل مجموعه برای ایجاد محتوای طبیعی استفاده کنید.

محتوانویسی

آیا می دانید چه نوع محتوایی برای یک کاربر معمولی جذاب ترین است؟

محتوایی هوشمندانه، گهگاهی با طنز (نه خشک) و دارای لحن انسانی است.

محتوایی ایجاد کنید که کاربران را جذب کند و آنها را در صفحه شما نگه دارد. هنگامی که محتوای شما با کاربر صحبت می کند، حتی ممکن است پاسخ دهد (در قالب نظرات) گفتگو را با محتوای خود ترویج دهید.

نتیجه گیری

امروزه، الگوریتم رنک برین(RankBrain ) یک عامل اصلی دیکته کننده بازی SEOهستش، در حالی که باعث شده سئو کار کمی متفاوت از هرچیزی که قبلا بود به کار ببره که ارزش مشخصی هم در اون وجود داره. باتمام این موارد نقش گوگل در خدمت رسانی به مصرف کنندگان با مرتبط ترین و مفیدترین محتوا انقلابی بوده وهس، در نتیجه یه سئوکار میتونه با تغییرورعایت همه ضوابطی که دراین الگوریتم مشخص شده میتونه سایت رو درگرفتن رتبه برتردر گوگل کمک کنه.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *